OiB Weekly (2021-13)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Live contact zorgt voor méér

Je kunt nog zoveel online meetings hebben, er gaat niks boven écht contact. Elkaar zien, met elkaar praten, samen koffiedrinken. Dat zorgt voor meer interactie, meer verbinding en meer resultaat. Deze week zijn we veel naar afspraken geweest bij leden, de gestelde regels van de overheid netjes in acht houdend. Het doel? Mooie dingen creëren voor jou.

Video-interviews in een échte studio

Eén van onze leden is ’t Sprekershuys in Utrecht. Wat zij goed begrepen hebben, is dat jij als ondernemer soms juist in deze tijd bezig bent met marketing. Hoe kom je over? Wat doe je digitaal? Social media?

’t Sprekershuys is een sprekersbureau, maar zij hebben Studio Werkspoor opgericht. Studio Werkspoor is een opnamestudio voor online events, webinars, podcasts, e-learning, videoproducties en meer in Utrecht. Samen met hen hebben we iets moois opgezet waar jij jezelf op de kaart zet. Je hoeft zelf niet na te denken hoe dat moet, dat hebben wij al voor je gedaan. Binnenkort ontvang je hier meer over in je mailbox.

Hoe ben jij om mee samen te werken?

Het leven van een ondernemer gaat niet over rozen, want naast je onderneming, je visie, je product en/of je dienst, heb je ook te maken met de mensen om je heen. Die misschien nog wel het belangrijkst zijn! We hebben altijd te maken met andere mensen in ons (zakelijke) leven: werkgevers, werknemers, collega’s, klanten, leveranciers, noem het maar op. Het liefst werk je natuurlijk productief en ontspannen samen. Hoe doe je dat het beste? Hoe zorg je dat je zonder stress toch een fijne samenwerking bereikt, mét een goed resultaat? Tijdens de online workshop van Monique Bruil ga je aan de slag met jouw stijl van samenwerken.

Schrijf je direct in!

Mis dit online evenement niet en schrijf je direct in om jezelf te verzekeren van een plekje. Want alles wat je ervan opsteekt draagt bij aan het succes van je bedrijf.

Bekijk het programma en schrijf je in

Love to see you there. 


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid