OiB Weekly (2021-14)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Klaar om te gaan!

Onze leden zitten niet stil. Dat blijkt uit de plannen, de berichten, de afspraken, de programma’s voor de evenementen. Afgelopen week hebben we weer wat programma’s voor je opgesteld voor komende netwerkevenementen.

Ludieke stadswandeling én netwerken

Humor zorgt voor ontspanning, ontspanning leidt tot verbinding. Zo mooi dat we deze elementen voor je gaan combineren! Elke regioclub heeft in de komende periode een netwerkevenement op de agenda staan die gecombineerd wordt met een stadswandeling. Tijdens de stadswandeling worden we begeleid door Manon de Boom van ’t Opvrolijk Theater in de rol van ‘Harriëtte de stagiaire’.  

Manon heeft HBO Creatieve Therapie Drama gestudeerd in Nijmegen, vervolgens verschillende functies gehad, waaronder in het Land van Ooit. Vanuit daar is ze als freelance actrice doorgestroomd naar verschillende theater- en communicatiebureaus. Daarna volgde haar eigen theaterbureau.

Manon zag rondleidingen waar niet iedereen het even goed naar z’n zin had. Dat kon anders. Ik citeer even van haar website:

“Ik vind het erg leuk om cultuur, historie, mensen en een vette lach te kunnen combineren. En dat was de start van deze ludieke stadswandeling onder begeleiding van mijn lievelingsrol: Stagiaire Harriëtte. Een heerlijk vrolijk, naïef, sympathiek en ontzettend grappig personage. Het werd zo’n succes dat al gauw meerdere steden rondom Zutphen volgden.

In 2012 is dit vrolijke concept helemaal landelijk gegaan. Met oude en nieuwe collega’s zijn we nu al jaren druk bezig om heel Nederland al stadswandelend op te vrolijken. Ik loop zelf ondertussen al in 31 steden en ik hoop dat er nog meer gaan volgen. Het loopt letterlijk en figuurlijk erg goed en ik ben er zeer trots op! Zeker ook op mijn vaste team super acteurs die ik in kan zetten als ik zelf bijv. al geboekt ben.”

Onze netwerkstadswandelingen zijn een combi van vrolijke groepsoefeningen en stadswandelingen in een. Zo leuk! Je leert elkaar kennen, je leert de groep kennen én je leert de stad was beter kennen. En dat allemaal buiten. Met oog op de coronaperiode ook fijn.

Dat je gaat lachen garandeer ik je. Ik beloof je een memorabele avond.

“Als dit echt is, dan is het best wel sneu… Maar als ze dit speelt, is het briljant!”

Komende dinsdag: online workshop van Monique Bruil

Heb je dinsdagavond nog niets in je agenda staan? Schrijf hem dan gelijk op: 19:00 online workshop van Monique Bruil. Vanaf je favoriete werkplek aan de slag met jouw samenwerkstijl. Wie ben jíj om mee samen te werken? Je weet vast met wie jij het liefst samenwerkt, maar hoe geldt dat andersom? Schrijf je direct online in zodat je de deelnemerslijst ontvangt en weer ‘naar huis kunt’ met nieuwe kennis, inspiratie én connecties.

Schrijf je hier in!

Fijn weekend!


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid