OiB Weekly (2021-16)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Het is weer tijd voor de weekly! In deze weekly lees je meer over de nieuwe functies op de website, over het interview van René Langer en over de komende agenda.

We maken het je nóg makkelijker om je aan te melden voor evenementen

We hebben een paar nieuwe functies op de website geïmplementeerd die jou de volgende voordelen opleveren:

  • Geen formuliertjes meer invullen als je je inschrijft voor een netwerkevenement, maar gewoon even je naam op ‘aanwezig’ zetten.
  • Hou je eigen gegevens bij: facturatiegegevens, adresgegevens maar ook je contactpersonen. Wie mogen de uitnodigingen voor de netwerkevenementen bijvoorbeeld ontvangen?
  • Ben je bij een evenement geweest? Dan kun je de deelnemerslijst een jaar lang online raadplegen.

Komende week ontvangt elk lid de inloggegevens voor zijn of haar account.

Gasten kunnen zich als vanouds inschrijven. Geef even aan dat je een gast bent, laat je gegevens achter en je bent welkom om eenmalig kosteloos en vrijblijvend kennis te komen maken met Ondernemers in Bedrijf.

Voorbeeld

Jouw verhaal op onze website?

Wekelijks plaatsen we interviews van onze leden online. Inspiratie! René Langer vertelde je in zijn interview:

"Natuurlijk ben je als ondernemer op je best als je het op je eigen wijze (of eigenwijze) manier doet, toch wil ik graag een aantal tips delen. Wees jezelf en benut je persoonlijke kwaliteiten. Focus op je doelen en bepaal de route om deze te realiseren, want met de juiste intrinsieke motivatie is the sky the limit.”

René is in 2017 gestart met Vilinq B.V., vanuit zijn passie voor veiligheid. Hij wordt ingeschakeld wanneer bedrijven bijvoorbeeld ziekteverzuim willen reduceren.

“Vergeet niet de balans te bewaren en zorg goed voor mentale en fysieke gezondheid, ondernemen is tenslotte topsport."

“Ondernemen is tenslotte topsport”

Die opmerking van René is een mooi bruggetje naar de volgende online workshop, van een wereldkampioen (2007) kickboksen én ondernemer.

Non-politiek, onbewerkt, recht-door-zee en ongepolijst. Een paar termen die Marc – Krista’s partner – gebruikt om Krista te omschrijven. Krista Fleming is CEO van KF Action. KF Action helpt met individuele training weerbaarheid, traumatherapie, coaching, yoga, massage, workshops weerbaarheid én selfcare voor bedrijven en scholen. Een brede doelgroep, maar wel met één duidelijk doel: 

“Mijn werk is anderen helpen te zien wat ze waard zijn en hoe waardevol het is om zichzelf te mogen zijn. Die waarde brengt je bij de bron van je bestaan.”

Op woensdagavond 12 mei staat deze online workshop op de agenda. Hoe zet je jouw kracht in en hoe zet je door om jouw doel(en) te bereiken?

Zie ik je daar?


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid