OiB Weekly (2021-17)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Je doet het niet alleen. Het leven niet, ondernemen niet. Door kennis en expertise te combineren ben je zó veel krachtiger dan alleen. Je hoeft niet overal goed in te zijn als je de juiste mensen de juiste dingen laat doen. Deze week eindig ik – en begin ik de weekly, maar net hoe je het bekijkt – dus even met een shout out naar alle fijne toffe mensen om me heen, die mij versterken en ik hoop ik hen evengoed ?

Ik kan er een standaard, veelvoorkomende en enorm cliché quote doorheen gooien. Dat doe ik dus ook: “teamwork makes the dream work!”.

...

En nou back to business.

Bloed, zweet en tranen, die nieuwe functies op de website…

Regelmatig krijg ik de vraag wat mijn achtergrond precies is. Daarom heb ik dat voor eens en voor altijd vastgelegd. Voorlopig, maar vast aan verandering onderhevig. Dat lees je hier. En als je snel wilt doorlezen: webdesign, usability, online marketing en neuromarketing.

Dus je begrijpt dat als ik een website wil maken, ik streef naar een onmogelijke vorm van perfectie. Onmogelijk omdat websites continu worden doorontwikkeld naar de behoefte van degene die hem gebruikt: jullie. En die behoefte verandert nogal eens ?.

De demo-omgeving heeft al meerdere versies gehad en nu werd het tijd om hem online te zetten. Het bloed, zweet en de tranen waren dus niet vooral bij mij, maar nog meer bij mijn webbouwer, Deviced.

De afgelopen week hebben we het systeem volop getest, we hebben er kleine bugs uitgehaald en nog wat handigheidjes aan toegevoegd.

De bal ligt nu bij jou.

Dus: verifieer je account en schrijf je gelijk even in voor de online workshop op 12 mei

Natuurlijk staan we te popelen om weer aan de slag te gaan met de ‘echte’ netwerkevenementen. Niet degene waarbij je in je joggingbroek maar mét blouse en colbertje achter de webcam zit, maar degene waarbij je met een drankje in je hand gezellig, op een terras aan de Veluwe, aan een statafel onder genot van een lopend buffet met een andere ondernemer in een interessant gesprek verwikkeld ben.

Maar we willen je natuurlijk wel van inspiratie voorzien. Daarom hebben we op 12 mei een online workshop op de agenda staan die je niet wilt missen. Je hebt hem wellicht al een paar keer voorbij zien komen op onze socials. Krista Fleming geeft een workshop. Dat deed ze vandaag ook bij Rijn IJssel College in het Gelredome, het enthousiasme was door het scherm te voelen (wij waren daar natuurlijk niet bij, maar de foto’s en de reacties zeggen genoeg ?).

Dus als je als lid je account hebt geverifieerd (zie mail komende week), kun je gelijk even kijken of het lukt om je in te schrijven voor dit online event. Heb je zin in een bult inspiratie? Dan is deze op je lijf geschreven.

En wat je nodig hebt? Geen sportkleding in ieder geval, maar een computer, pen en papier is voldoende.


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid