OiB Weekly (2021-19) - "Bedankt voor deze waardevolle sessie"

Leestijd: 0 minuten
MYN

“Ik vind de setting van deze online workshop heel fijn. Mijn complimenten naar jou Krista. Je houdt het heel persoonlijk en daarmee onderscheidend ten opzichte van andere. Heel sfeervol, dank je wel!”

Via alle kanten stromen reacties binnen: LinkedIn, Instagram, via WhatsApp, via Facebook, via de e-mail maar ook live. Alles wordt met aandacht gelezen. Reacties zijn zó waardevol. Het hoeft niet eens positief te zijn. Alle feedback is welkom. Want van terugkoppeling kan je leren, of dat nou persoonlijk is of zakelijk. Gun de ander jouw feedback, zo kan iemand je later nog beter helpen.

“Bedankt voor deze waardevolle sessie”

Afgelopen woensdag gaf Krista Fleming een online workshop bij Ondernemers in Bedrijf. Het verschil bij eerdere online workshops was één ding: Krista had nog nooit een online workshop gegeven of aan een online meeting meegedaan. Krista ken ik persoonlijk, dus ik weet hoe waardevol haar kennis is. Hoe waardevol ze is als persoon. Ze vertelde woensdagavond aan de deelnemers dat ze drie weken van tevoren elke dag wel even moest denken aan dát moment. Dat het spannend was. Misschien wel spannender dan een kickboksfinale voor 150.000 mensen. En mede dat stukje kwetsbaarheid gaf anderen de ruimte om zich ook kwetsbaar op te stellen.

“Je moet eerst voor jezelf kunnen zorgen, om de zorg voor iets anders te dragen.” Aldus Krista.

Als opdracht ging de hele groep in 15 minuten aan de slag met het tekenen van de dingen waar ze van opladen. Zeilboten, zeeën, bomen, natuur en de Ardennen. Elk kunstwerk werd vol trots gepresenteerd door de kunstenaar zelf ;-) De workshop liep uit – tenminste, voor degene die wilden blijven.

“Woensdag was interessant! Goed onderwerp, en iets waar ik de afgelopen maanden/jaren concreter mee bezig ben.”

“Superleuk Kim. Wil je nogmaals dankjewel aan Krista overbrengen?”

Inspiratie, kennis en netwerken, maar dan online

In de tevredenheidsenquête begin dit jaar werd duidelijk aangegeven dat het lidmaatschap bij Ondernemers in Bedrijf voornamelijk drie belangrijke redenen had: inspiratie opdoen, kennis opdoen en nieuwe connecties vergaren. Corona zorgde ervoor dat we minder fysieke evenementen konden laten plaatsvinden en daarom zijn we gestart met online workshops. Niet per se gericht op netwerken dus (al kan dat daarna wel), maar op kennis en inspiratie. Een wens van velen en een mooie aanvulling, die vullen we graag in. Inspirerende ondernemers met de juiste kennis op jou verder te helpen met je onderneming. Als lid kun je kosteloos deelnemen. Binnenkort komt er een nieuw lidmaatschap bij: alleen online.

Elke maand een nieuwe online workshop

Elke maand staat er dus een nieuwe online workshop op de agenda. De onderwerpen variëren van persoonlijke ontwikkeling tot workshops over het een of ander. Heb je input, ideeën of wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

De fysieke evenementen staan klaar. De programma’s staan klaar. De locaties zijn er klaar voor. De datums volgen nog.  

De online workshop van juni staat qua onderwerp en spreker nog niet helemaal vast. Dat Sander Schimmelpenninck binnenkort aan de online tafel schuift staat vast, de datum alleen nog niet. Naast Sander hebben we nog een aantal andere sprekers voor je klaarstaan. Dus laat je verrassen en hou de agenda in de gaten. Wees gerust, je ontvangt het programma ook altijd vooraf per mail.

De versoepelingen volgen zich op

De versoepelingen in onze maatschappij volgen zich op. En hopelijk zien we elkaar gauw in fysieke toestand, in goede gezondheid en in volle glorie.

Fijn weekend!


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid