OiB Weekly (2021-20) - "Bedankt voor het leggen van dit interessante contact"

Leestijd: 0 minuten
MYN

Inmiddels zijn we in de twintigste week van 2021 belandt. Op het ene moment kun je ervaren dat de tijd voorbij vlíegt, op een ander moment het tegenovergestelde. Nog zes weken te gaan en we zijn halverwege het jaar. Wat deze week ook centraal staat – en dat heb je vast ergens vernomen – is het songfestival.

Niet schrikken. We gaan het niet over het songfestival hebben. 

Maar dat er weer beweging mogelijk is in de goede richting is een feit. Hopelijk geeft het alle ondernemers die het nodig hebben ook weer meer ruimte om te doen waar hun hart ligt, wat ze leuk vinden en waar ze energie van krijgen.

Na de zomer staan de fysieke evenementen weer op de agenda

We hebben een hoop prachtige online workshops gehad: ons eigen ‘Winter Wonderland’, Monique Bruil, Steven Lubbers, Marjolein Bongers en Krista Fleming. Allemaal toppers in hun vakgebied die hun kennis en inspiratie met je hebben gedeeld. Na de online workshops hebben we je ruimte gegeven om alsnog te netwerken. Want naast kennis en inspiratie zijn nieuwe connecties enorm waardevol voor je onderneming. Geen verrassing.

We hebben enorm goede reacties gehad de afgelopen tijd. Mooie afspraken, mooie ontmoetingen en leuke reacties.

Een paar dagen geleden kreeg ik dit bericht via LinkedIn:

“Hi Kim Vanochtend hebben S. en ik een boeiend gesprek gehad. Mooi bedrijf heeft hij. Ontzettend bedankt voor het leggen van dit interessante contact. Fijn weekend A.”  

Deze week zijn we druk bezig geweest om de evenementen waar we het programma al klaar voor hadden aan een datum te koppelen. Na de zomer staan de fysieke evenementen weer op de agenda. Elke regioclub heeft dan nog 3 á 4 fysieke evenementen. Met de online workshops blijven we ook doorgaan, dus in totaal heb je aan het einde van 2021 – ondanks Corona – toch een keer of 12 de mogelijkheid gehad om je netwerk uit te breiden, je naamsbekendheid te vergroten, inspiratie op te doen of aanwezig te zijn op één van de locaties.

De online workshop van juni

Voor de online workshop van juni zijn we bezig met de laatste puntjes op de i. Komende week wordt het programma bekend gemaakt en als lid ontvang je een uitnodiging per mail om je in te schrijven.

Geniet van het weekend! En misschien toch van het songfestival ;-)


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid