OiB Weekly (2021-28) - Meld je aan voor de netwerkavonden

Leestijd: 0 minuten
MYN

Laten we vooropstellen dat afgelopen week een verdrietige week was.

Een week die nog een flinke nasleep gaat hebben. De aanslag en de moord van Peter R. de Vries, de overstromingen in Limburg. Ons hart gaat uit naar alle getroffen en betrokken personen.

Afspraken met leuke ondernemers

Aan de andere kant werd de week gekleurd door afspraken met leuke en fanatieke ondernemers.

Ondernemers die kansen en mogelijkheden zien om zich aan te sluiten bij onze netwerkclub, die iets te bieden hebben aan andere ondernemers en zelf mogelijkheden zoeken om te groeien. Of dat nou is door nieuwe connecties, kennis of inspiratie: bij onze netwerkavonden ga je met winst naar huis.

Druk met de invulling van de netwerkavonden

Inmiddels staan alle netwerkavonden voor de rest van 2021 zo goed als vast – qua datum. De locaties zijn inmiddels geregeld. Je kunt ze allemaal vinden onder het kopje ‘Agenda’.

Schrijf je in, zet ze in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Meld je aan voor de netwerkavonden

Dat doe je door in te loggen en aan te geven wie van je organisatie aanwezig is. Dat kan op de pagina van het evenement zelf.

Wil je een contactpersoon toevoegen omdat je bijvoorbeeld die nieuwe collega mee wilt nemen? Geen probleem! Ga naar het dashboard (rechts bovenin) en pas je profiel eenvoudig zelf aan.

Geen lid en wil je een keer kosteloos en vrijblijvend kennis komen maken? Je bent welkom! Schrijf je in via het formulier (klik op ‘geen lid’) en je inschrijving wordt bevestigd. Leuk om kennis te maken!

Zomer in aantocht

Na de regen van afgelopen dagen is de zomer weer in aantocht. Geniet van het zonnetje, geniet wellicht ook van je vakantie en hopelijk tot gauw!

Fijn weekend,


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid