OiB Weekly (2021-29) - De week werd gesierd door leuke afspraken

Leestijd: 0 minuten
MYN

Mijn week werd gesierd door leuke afspraken. Afspraken met mensen die ik van vroeger ken en waarmee ik door social media weer in contact ben gekomen. De een werkte vroeger in mijn team, en heeft inmiddels zelf 7 man personeel en mag zich een geapprecieerd onlinemarketingbureau noemen. De ander woont zeker 100 km verderop maar zat vroeger in een gezamenlijke vriendengroep en heeft een prachtige functie bij een mooi bedrijf, óók in onlinemarketingland.

Online marketing en netwerken: twee onderdelen van hetzelfde ‘team’

Dat online marketing en netwerken een gemeenschappelijke deler hebben is niet gek, ze hebben namelijk hetzelfde doel: in contact komen met potentiële klanten.

Waar je bij netwerken nog wat omwegen hebt trouwens. Want naast nieuwe klanten kan netwerken je nog veel meer opleveren: een leuke avond, nieuwe ambassadeurs van je merk/product, inspiratie en kennis.

Beide afspraken komen binnenkort kennismaken op een netwerkavond. Een van de twee afspraken wil zelfs een netwerkavond organiseren, omdat hij daar direct de toegevoegde waarde van inziet. Er is geen mooiere manier van marketing dan je potentiële doelgroep op je werkvloer te hebben én ze een leuke avond te bezorgen.

Netwerkavond 6 september bij Kasteel Rosendael

Wat betreft dit netwerkevenement ben ik een tikkeltje bevooroordeeld. Ik heb hem namelijk al eens meegemaakt.

Twee jaar geleden wist ik dat ik per 1 januari 2020 het stokje van Chanti Janssen definitief zou overnemen. Maar de voorbereidingen waren natuurlijk al langer aan de gang, dus tijdens het evenement van Kasteel Rosendael was ik aanwezig met een iets andere intentie dan normaal.

Waar ik normaal op ‘persoonlijke’ voet kennis wilde maken – met zakelijke intenties – heb ik deze avond vooral iedereen gevraagd met welke reden ze lid waren van Ondernemers in Bedrijf en wat ze van de avond vonden. Uiteraard wist niemand waarom ik dat vroeg.

Des te mooier dat ik alleen maar positieve verhalen hoorde.

Ditzelfde netwerkevenement is de eerste die na de zomervakantie plaats vindt, voor regioclub Arnhem. Je vindt het programma hier.

Je vindt nog veel meer netwerkavonden in de agenda. Hopelijk zie ik je gauw weer live!


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid