OiB Weekly (2021-30) - Opladen voor een nieuw netwerkseizoen

Leestijd: 0 minuten
MYN

Vandaag heb ik Q1 en Q2 van 2021 afgesloten met een rondje golf op de Keppelse golfbaan. Samen met twee heren waar we veel mee samenwerken. Ook sport en netwerken is een goede combinatie. Het is een beetje vergelijkbaar als een leuke avond in een restaurant, met hapjes en drankjes en een tafelroulette met andere ondernemers kletsen. Omdat het zo leuk is vergeet je eigenlijk dat je ook een beetje aan het werk bent.

En dat gevoel is wat we met onze netwerkavonden willen bereiken. Een leuke avond hebben, maar tegelijkertijd ook een avond die je zakelijk iets oplevert.

Zoals Loesje zei – wie kent haar niet: “Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!”.

Opladen voor een nieuw netwerkseizoen

Komende twee weken zijn we ‘closed’. Of nou ja, we proberen even op te laden voor een nieuw seizoen.

Er staan mooie netwerkavonden op de agenda, heb je de planning al gezien?

Ook gaan we na de zomerbreak door met de maandelijkse online workshops. Iets meer informatief ingestoken dan gericht op netwerken, maar met een netwerkmogelijkheid achteraf tóch een compleet programma op woensdagavond. Informatief én netwerken. En dat ook nog vanaf je favoriete werkplek.

We hebben zulke experts als leden. Zonde om die informatie achter gesloten deuren te houden. Denk je, ‘hé Kim, mijn product of dienst leent zich ook voor een online workshop!’, laat het me dan vooral weten. Wellicht hebben we ook een mooi plekje voor jou op ons podium.

Een gast meenemen naar een netwerkavond

Je wilt wel eens iemand meenemen naar een van onze netwerkavonden. Want waarschijnlijk ken jij – jij kent de kracht van netwerken inmiddels – ook ondernemers of ambitieuze mensen die gebaat zijn bij het uitbreiden van hun netwerk.

Geen probleem!

Stuur die persoon de link door van de netwerkavond waar jij hem of haar graag wilt zien. Vertel even wat je er leuk aan vindt en natuurlijk dat jij ook komt. Diegene kan zich kosteloos en vrijblijvend aanmelden.

Kost dus niets, alleen tijd. Een leuke netwerkavond met nieuwe kennis, inspiratie en bovenal nieuwe connecties.

Geniet van je weekend

Of van je vakantie, als je die nu hebt. 


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid