OiB Weekly (2021-33) - De postduif mocht aan het werk: de eerste uitnodigingen voor de netwerkavonden zijn verstuurd

Leestijd: 0 minuten
MYN

Herken je dat je vrije dagen niet altijd als vrije dagen voelen? Ergens ben je in het weekend in je achterhoofd toch druk met wat je maandags gaat doen, misschien pak je zelfs stiekem op zaterdagavond even je laptop erbij om wat mails weg te werken en je telefoon is altijd in de buurt. Just in case. Toch?

Daarom hebben wij afgelopen twee weken de laptop dichtgeklapt, de werkgerelateerde apps op onze telefoon uitgeschakeld en zijn we er zelfs even tussenuit geweest. Kostte het moeite? Ja. Was het de moeite waard? JA!

Ruimte in je hoofd zorgt voor rust en creativiteit. En wat die twee dingen voor je doen hoef ik je niet te vertellen.

De agenda stroomt vol

Afgelopen week was een week boordevol mails, belletjes en afspraken. Misschien een beetje veel van het goede, maar die ondernemersenergie is wat ons drijft. Heer-lijk!

Onze agenda stroomt vol met afspraken: over de te organiseren netwerkavonden, ondernemers die graag lid willen worden en natuurlijk lekker bijkletsen met bestaande leden.

Regioclub Zeist: welkom!

Joyce van Buuren ga je vaker voorbij zien komen. Ze is recent gestart met regioclub Zeist. Voor Zeist zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. Weet jij een ondernemer die het leuk vindt om naar netwerkavonden te gaan en in die regio gevestigd is of werkt? Let us know! Of stuur hem of haar even een berichtje.

De eerste uitnodigingen zijn verstuurd

Inmiddels hebben een paar regioclubs de eerste uitnodigingen voor de eerstvolgende netwerkavonden ontvangen. We hebben een hoop moois op de agenda staan. Check je de agenda direct even?

Fijn weekend alvast!


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid