OiB Weekly (2021-41) - Hijs de zeilen!

Leestijd: 0 minuten
MYN

“Ha die Kim, bijna weekend! Was een superleuk feestje en erg gezellig om elkaar weer te hebben gesproken. Op naar het volgende event!”

Anderhalve week geleden een netwerkavond met een iets ander tintje dan normaal. Lederhosen…

Typisch voor onze netwerkavonden: bij leden op locatie, een georganiseerd programma door de host/gast en vervolgens ‘vrij’ netwerken. Als in: eerst mag iedereen even gedwongen meedoen aan een leuk programma en daarna laten we je los ;-)

De host laat daarmee zijn product, dienst, pand, locatie, whatever zien. De aanwezigen leren elkaar kennen. En je hebt ook een gezellige avond. Win-winsituatie.

Maar anderhalve week geleden organiseerde een van onze leden een Oktoberfest. In Apeldoorn. Eigenlijk met een vergelijkbare opbouw, maar dan met een iets ander gezelschap. Wel een bedrijvenavond. Wat doe je dan? Dan nodig je de Apeldoornse leden uit en maak je er een feestje van!

Wil jij iets bijdragen aan een netwerkavond?

Heb jij een product? Een dienst? Een locatie? Een show? Eh… heb jij iets wat je aan andere ondernemers wilt presenteren waar zij ook iets aan hebben met betrekking tot groei van hun onderneming of netwerk?

Let us know!

We zijn druk bezig met de invulling van de agenda voor 2022 en dat loopt storm.

Windkracht 10!

Het allerleukste aan samenwerken met ondernemers? Jullie zijn vaak net zo enthousiast als ik!

Volle vaart vooruit :-)


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid