OiB Weekly (2021-42) - Over blijvende verbindingen gesproken

Leestijd: 0 minuten
MYN

Als eerste een warm welkom voor onze nieuwe leden! Goed dat je je hebt aangemeld bij je regioclub van Ondernemers in Bedrijf.

Onze netwerkavonden zijn erop gericht om op een gezellige manier andere ondernemers te leren kennen. En vanuit daar gebeuren er vaak een hoop mooie dingen.

Je leert van elkaar, je helpt elkaar door bijvoorbeeld producten of diensten af te nemen of je hebt een fijne sparringpartner waar je maandelijks mee gaat lunchen.

Openstaan voor nieuwe connecties zorgt altijd voor een mooi vervolg!

De agenda voor 2022

Langzaam begint de agenda voor 2022 zich ook te vullen!

Heb jij voor 2022 een product, dienst of locatie die je je mede-ondernemers wilt laten zien? Stuur ons dan een e-mail! Op die manier kunnen we je in het programma meenemen!

Jij je doelgroep over de vloer, wij een mooie netwerkgelegenheid!

Over blijvende verbindingen gesproken…

“Wat hebben veel mensen genoten van de activiteit met het online voorlezen. Lang erna werd er nog over gesproken onder de koffie in de verzorgingstehuizen.

Een klein gebaar met grote waarde. Ook zijn er veel blijvende verbindingen ontstaan.

Hoe mooi.

Daarom is mijn vraag of jullie voor Present Nederland jullie stem willen uitbrengen via onderstaande link. Wij zijn namelijk genomineerd voor het online voorlezen.”

Stichting Present is genomineerd voor de actie ‘Actie warm hart’ van de KRO. Met Actie warm hart maken goede doelen en initiatieven kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro. 

 

 

Wil jij een digitaal steentje bijdragen? Breng dan je stem uit via deze link. Hoe meer stemmen, hoe meer kans op financiële ondersteuning.

Zo begin je je werkweek met een prachtig gebaar. Dat kan alleen maar veel goeds voor de rest van de week betekenen ;-)


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid