OiB Weekly (2021-45) - we gaan gewoon door!

Leestijd: 0 minuten
MYN

Mijn dagen vliegen voorbij. Voor ik het week zit ik weer een nieuwe weekly te typen. Maar deze heeft stiekem toch een nare bijsmaak.

Met steeds ‘vrijere’ coronamaatregelen zijn de nieuwste maatregelen een stapje terug. Maar gelukkig kunnen we onze netwerkavonden ook nu op een veilige en positieve manier laten plaatsvinden.  

We weten dat er verschillende ideeën en meningen zijn over het onderwerp. Wij hebben gekozen om ons aan de geldende wettelijke regels te houden, om zo de netwerkavonden te kunnen laten plaatsvinden, zonder boetes.

Als we geen netwerkavonden organiseren door de coronamaatregelen doen we al onze leden te kort. We doen de organiserende locaties te kort – die het soms al enorm zwaar hebben – en we doen de bezoekende leden te kort.

Dus het goede nieuws: we gaan gewoon door!

Afhankelijk van de organiserende locatie gelden verschillende maatregelen. Maar bij elke netwerkavond lichten we je vooraf per e-mail in.

Dus: heb jij je al ingeschreven voor de eerstvolgende netwerkavonden? We hebben een paar mooi evenementen op de agenda staan waar je je ondernemershart kunt ophalen.


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid