OiB Weekly (2021-51) - Een bomvolle agenda voor 2022 en in de tussentijd...

Leestijd: 0 minuten
MYN

Bomvolle agenda voor 2022

Als eerste hebben we écht een heleboel 'echte' netwerkavonden klaarstaan. De programma's zijn geschreven, de organisaties hebben er zin in.

Als lid ontvang je voor elke netwerkavond een uitnodiging per mail. 

Maar in de tussentijd...

We gaan niet stilzitten! Zolang de netwerkavonden niet in fysieke vorm kunnen plaatsvinden, doen we het gewoon even anders.

Elke twee weken staat er óf een online workshop op de agenda óf een online netwerkmeeting. Maar dan net even anders dan je (hopelijk niet) bent gewend.

Online workshops: van kennisdelen word je slimmer

Uit onze laatste enquête bleek er enorm veel interesse te zijn voor workshops. Eigenlijk was het plan om die workshops 'in het echt' te doen, maar die zijn natuurlijk ook makkelijk digitaal te doen.

Je wordt er slimmer van én je leert de mede-aanwezigen kennen. Win-winsituatie. Die workshops stonden maandelijks op de agenda dus die blijven er lekker staan, alleen dan online. 

Online netwerkmeetings: je verhaaltje doen, maar wél met een speciale opdracht

Online netwerken. Krijg je jeuk van die volle zoommeetings met allemaal gezichten die je niet kent? Wij wel. Daarom doen wij het nét even anders.

Effectief, maar ook ontzettend leuk.

Tijdens de online meeting ga je jezelf voorstellen aan alle mede-aanwezigen. Maar dat wordt niet je gewone pitch.

Voorafgaand krijg je een mail met een opdracht. In je voorstelrondje is het de bedoeling dat je die vraag beantwoord.

En vertrouw me: dat zijn geen standaardvragen als "je doelstelling voor 2022". Een voorbeeld van wat zo'n vraag wel kan zijn (themagebonden, uiteraard): "Wat lustte je vroeger absoluut niet wat je nu wel lust?"

Dat zorgde voor hilarische reacties.

Doel? Humor, dynamiek en leuke nieuwe connecties. You win!

Klaar voor de start, af! 

En wanneer de beperkende maatregelen worden opgeheven, staan wij klaar om het gaspedaal vol in te trappen. Riemen vast, want de agenda is goed gevuld. 

  • De organiserende locaties zijn optimistisch én flexibel – gelukkig. 
  • De leden zijn en blijven enthousiast – jullie enthousiasme werkt aanstekelijk.
  • Hoe meer verbinding, hoe beter – maar dat wist je al.

Leden ontvangen een enquête

We zijn benieuwd naar jouw mening! Die informatie gebruiken we om je wensen nog beter in beeld te krijgen.

De enquêteresultaten van de vorige keer hebben we volop gebruikt en daar is dankbaar op gereageerd. Dus laten we het dit keer nog een stukje beter doen. In 2022 gaan we wederom sturen op de wensen van onze leden. Dus kom maar op met die feedback!

Geniet ven elkaar, dit jaar nog een beetje extra

Samengevat was 2021 een aanslag op onze connecties. Misschien zag je je vrienden minder, je familie. Maar ook je collega's en/of andere zakenrelaties.

Gebruik de kerstperiode om te laten zien, voelen, ruiken of horen hoe veel je de ander waardeert. Dat je – ondanks beperkende maatregelen – om elkaar geeft. Dat de ander waardevol is. 🧡

We wensen je een hele fijne Kerstmis. Laat de champagneglazen klinken, proost op het geluk voor 2022 en we zien je hopelijk volgend jaar (weer).

Mede namens het team, 

Kim Stein


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid