OiB Weekly (2022-18) - Drukte alom!

Leestijd: 0 minuten

Drukte alom! Organisatie van de netwerkevenementen, het samenvoegen van drie netwerkclubs én een heel nieuw merk lanceren… Stel dat je ondernemer bent en alleen maar dit soort leuke dingen kunt doen.

Aangepaste datums

Er zijn wat datums van evenementen veranderd. Hou de agenda op de website goed in de gaten, die is leidend. Ook ontvang je voor elke netwerkavond een mail met de deelnemerslijst. Die nog even ter bevestiging :)

Samenvoegen diensten van drie netwerkclubs

Aan Ondernemers in Bedrijf verandert niet veel. Het transformeert naar een nieuw merk. Niet omdat het concept niet werkt (integendeel), maar omdat er twee netwerkclubs met hun diensten bijkomen.

Het nieuwe merk wordt nóg sterker, nóg leuker en biedt nóg meer mogelijkheden om te netwerken.

Het leuke van ons drie samen is dat we PRECIES dezelfde wensen hebben voor ondernemers, maar COMPLEET andere dingen waar we goed in zijn.

Er zit nogal een proces aan vast – maar HOE leuk is het

Inmiddels kunnen we een hoop dingen van het todolijstje afstrepen, zoals het uitwerken van het merkverhaal en de demowebsite. Teksten zijn geschreven, interviews zijn gedaan. We hebben enorm veel overlegd over wat we precies willen bereiken en dat sluit naadloos op elkaar aan: ondernemers zoveel mogelijk mogelijkheden bieden om hun netwerk uit te breiden. En dát natuurlijk op een leuke manier.

De eerste flyers zijn in ieder geval klaar

Daarop staat de naam, de lidmaatschappen, de voordelen van onze diensten samen. Als je een afspraak hebt met Mark of Richard krijg je die gauw te zien.

Ik maakte op Facebook al een grapje: als je me niet kunt vinden of bereiken, dan weet je waar ik mee bezig ben. Het hele digitale gebeuren komt voor mijn rekening. Bloed stroomt waar het niet gaan kan. Ik ben weer veel te hard aan het werk... Wordt tijd dat ik dat afleer.

Afspraak maken

Als je een afspraak wilt maken over je lidmaatschap, bijvoorbeeld omdat je meer mogelijkheden wilt, recent bent uitgebreid, een netwerkevent wilt hosten of gewoon even wilt bijkletsen – doen we met liefde ❤ – dan kun je het contactformulier invullen.

Ik zorg dat je gauw een afspraak in de agenda hebt. In real life. Want dat is toch écht het allerleukst?!


Kim Stein


Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN