OiB Weekly (2022-21) - Een netwerkavond voorbereiden kost tijd

Leestijd: 0 minuten

Heb je een beetje van het lekkere weer genoten? Wat een temperaturen afgelopen week! Onze gedachten gaan naar alle werkenden zonder airco met platte daken. Ondanks dat we het weer heerlijk vonden, heeft de zon ook een klein beetje extra roet in het eten gegooid: we hadden een prachtige netwerkavond gepland. Maar op de dag zelf heeft meer dan de helft van de aanwezigen zich afgemeld.

Netwerkavond ging niet door vanwege (te) veel afmeldingen

Ik kan het me voorstellen hoor. Om eerlijk te zijn zit ik ook graag in de zon als het zo warm is. Maar anderzijds: een netwerkavond is vaak zó gezellig en vruchtbaar – zakelijk gezien – dat ik daar ook enorm van geniet. Gelukkig was Tim Kroes van Best4U Media in Zutphen, waar we die avond te gast zouden zijn, de moeilijke niet en hebben we besloten om de netwerkavond te verplaatsen.

Voorbereiden kost tijd

De locaties waar we te gast zijn stoppen veel tijd in de voorbereidingen en de organisatie. Dat geldt natuurlijk ook voor het team van Ondernemers in Bedrijf. We willen geen standaard netwerkevenement met drie statafels en een beamer. We organiseren een vol programma, zorgen voor hapjes en drankjes en zorgen dat de juiste mensen aanwezig zijn om het een succesvolle, inspirerende en leuke avond te maken.

Daarom is vaak enorm vervelend als mensen besluiten om op het laatste moment af te haken, of nog erger: zich niet af te melden. Hopelijk was dit de laatste keer dat dat gebeurde.

Nieuwe leden: welkom!

Een groot welkom aan onze nieuwe leden. Afgelopen week hebben zich weer een aantal ondernemers zich aangesloten bij Ondernemers in Bedrijf. Binnenkort stellen ze zich voor door middel van een interview. Die interviews presenteren we je met liefde op onze website.

Jouw interview als bestaand lid

Jaja, je hebt ze vaak voorbij zien komen in het verleden. De interviews met leden. We hebben ze een upgrade gegeven. Want inmiddels is het team van Ondernemers in Bedrijf uitgebreid met Richard Bender.

Je kunt Richard kennen van zijn carrière als onder andere (sport)journalist of eigenaar van de netwerkclub de Business Tribune. De website van OiB krijgt momenteel een onderhoudsbeurt van de webbouwer, dus binnenkort kun je van alles lezen over ons hele team.

Richard gaat aan de slag met het interviewen van alle leden. Wat heb jij de wereld te vertellen? Als je het zelf nog niet weet, helpt Richard je ontdekken.

Hou onze socialmediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

LinkedIn, Facebook en Instagram

Dat brengt me bij het volgende onderwerp: social media! Op onze socialmediakanalen (LinkedIn, Facebook én Instagram) posten we de nieuwste evenementen, het laatste nieuws en natuurlijk leuke foto’s ter inspiratie. Volg je ons al?

Twee netwerkevenementen morgen 

Morgen staan er twee netwerkevenementen op de agenda. Eentje in de middag, eentje 's avonds. Ben jij erbij? 

That’s it for now

Want we willen natuurlijk nog wel wat nieuws bewaren voor volgende week! 😉


Kim Stein


Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN