Rian Haarhuis - Manager van kasteel Cannenburch

Leestijd: 0 minuten
Kasteel Cannenburch

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf

... 

Wat is jouw rol binnen Geldersche Kasteelen?

Ik ben manager van kasteel Cannenburch in Vaassen (net boven Apeldoorn)

Hoe gaat het met Kasteel Cannenburch?

De organisatie staat stevig en we hebben een geweldig team betrokken vrijwilligers die het mogelijk maakt om de deuren te kunnen openen. Afgelopen jaar hebben we ons vooral gericht op het verbeteren van de kwaliteit en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor onze gasten.

Omschrijf jezelf in 3 woorden

Energiek, creatief en concreet

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

Om 8.00 uur loop ik naar het kasteel dat nog in de mist gehuld is. Het is er heerlijk rustig totdat iedereen om 9.00 uur binnen komt (collega’s, gasten, housekeeping, onderhoud, schoonmaak, bedrijven) en loopt een dag nooit meer zoals je van te voren hebt gepland. Kasteelmanagers zijn duizendpoten. Werkzaamheden variëren van aanmaken inkoopverplichtingen tot gebiedsontwikkeling en van opmaak media uitingen tot ontwikkeling meerjarig evenementenprogramma. De sportschool heb ik na 1 jaar werken op Cannenburch opgezegd.

Waarom is netwerken belangrijk?

Om regelmatig uit je eigen bubbel te stappen om weer objectief of door andere ogen naar de locatie te kunnen kijken. Ik vind het inspirerend om te horen hoe anderen werken of leiding geven ongeacht welke sector. Daarnaast is het relativerend om te ontdekken dat ook de grootste of meest bekende organisaties tegen bepaalde punten oplopen.

Waar kun je jou voor wakker maken? 

Het ontbijt. Ik heb altijd trek.


Manager
Kasteel Cannenburch

Website
Zakelijke dienstverlening Cultuur Interview met een lid