Rienk Boeve - Boeve Registeraccountants, Belasting- en Bedrijfsadviseurs

Leestijd: 0 minuten
MYN

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf en is ouder dan 31 december 2018

... 

Kun je wat meer vertellen over Boeve Registeraccountants, Belasting- en Bedrijfsadviseurs?

"Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor met een aparte tak ondernemingsrecht. Binnen ons kantoor zijn 17 mensen werkzaam. Daarnaast participeren we in een viertal administratiekantoren. Wij leveren diensten in de vorm van accountancy, fiscale zaken en ondernemingsrecht aan onze klanten. Tevens zijn wij bij diverse beroepsorganisaties aangesloten, waaronder de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA), Register Belastingadviseurs (RB) en NEVOA Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridische Adviseurs."

Waar schenk je momenteel veel aandacht aan?

"De wetgeving is volop in beweging, daar zijn wij dagelijks van op de hoogte. Naast deze kennis hebben wij een adviserende en begeleidende functie voor onze klanten, dat is de ontwikkeling die de markt met zich meebrengt en om vraagt. We verplaatsen ons in onze klant alsof het onze eigen onderneming is."

Wie is meneer Boeve?

"Ik sta bekend als een vechter voor de belangen van de klant! Mijn netwerk is zeer uitgebreid en ik sta altijd klaar voor de klant. Mijn uitgangspunt daarbij is dat de prijs-kwaliteitverhouding voor de klant altijd zo optimaal mogelijk moet zijn. Ik houd rekening met de klant en kijk altijd naar een oplossing. Dit is kenmerkend voor mij, maar ook voor ons bedrijf. Uiteraard in combinatie met vakinhoudelijke kennis."

Wat maakt jullie zo speciaal?

"Onze specialiteit is dat wij een zeer laagdrempelig kantoor zijn. Klanten kunnen altijd binnenstappen of bellen. Wij proberen om de klant in ieder geval altijd te woord te staan. Daardoor hebben we heel veel contact met de ondernemer. We werken met een ondernemer volgsysteem. Dit wil zeggen dat als er wetswijzigingen zijn, de ondernemer in dit volgsysteem zit, zij automatisch een signaal krijgen welke wetwijziging actueel is voor hen. Twee van onze medewerkers zijn zeer geschoold in de automatisering en daarom zijn wij in staat om onze klanten hierover optimaal te adviseren."

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar?

"De accountant belastingadviseur heeft meer en meer een adviserende rol. Met name het advieswerk zal de komende jaren alleen maar meer worden! Wat heeft je gemotiveerd om te netwerken bij onze netwerkclub Nunspeet in Bedrijf? Ik wil graag met meer ondernemers in contact komen om samen nieuwe contacten op te doen en kijken of we nog meer ondernemers van dienst kunnen zijn. Dat kan ook heel goed in de vorm van samenwerken. Ons motto is ook: Je kunt beter samenwerken dan tegenwerken!"

Welk advies zou je ondernemers willen geven?

"Minimaal een paar keer per jaar met de adviseur om de tafel en bespreekbaar maken of de ondernemer niet in slaap is gevallen. De adviseur als klankbord gebruiken. Zowel op zijn/haar vakgebied als wat daar allemaal mee te maken heeft."


Directeur
MYN

Website
Financiële dienstverlening Interview met een lid