Rob Aalpol - Kabri Kantoorefficiency

Kabri Kantoorefficiency

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf en is ouder dan 31 december 2018

... 

Rob Aalpol is directeur van Kabri. Hij vertelt over de snelheid van de veranderingen in zijn branche en het ontmoeten en koppelen van andere ondernemers op netwerkbijeenkomsten.

Hoe is het bedrijf ontstaan?

"Het bedrijf is 64 jaar geleden opgericht door de heren Kambier en Van de Brink (vandaar de naam Kabri). Het is begonnen met de verkoop van schrijfmachinelinten en carbonpapier. Ik hoop dat mensen nog weten wat dit voor een artikelen waren... In de loop van de jaren is het assortiment steeds meer uitgebreid tot wat het nu uiteindelijk is: een bedrijf wat de hele facilitaire behoefte van een bedrijf, vereniging, stichting, overheidsinstantie in kaart kan brengen en verzorgen."

Wat is nou het allerleukste aan je vak?

"Dat het zo ongelooflijk hard verandert. Daardoor word je zelf ook gedwongen om hard mee te veranderen. Anders overleef je het niet."

Waarin kom je jezelf tegen?

"De balans tussen bedrijf en privé is soms niet goed en dat is erg lastig."

Wat maakt ondernemen zo leuk?

"Dat je als MKB-ondernemer zo veel leert, met name van ontmoetingen op netwerkbijeenkomsten! Verder is het een passie van mij om bedrijven en mensen op facilitair gebied te helpen, zodat zij hun bedrijf sterker en winstgevender kunnen maken. Het is fantastisch om te zien dat mensen die je aan elkaar koppelt, samen tot echt mooie dingen komen. Dat stimuleert en motiveert om daarin door te gaan."

Wie inspireert je?

"Mijn zoon en vrouw."

Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?

"Eerst een flinke wandeling in het bos en daarna lekker eten met het gezin en/of vrienden met een goed glas wijn of 2 of 3... en sinds kort hardlopen."


Directeur
Kabri Kantoorefficiency

Website
Zakelijke dienstverlening Interview met een lid