Tussendoortje: welke vind jij het origineelst?

Leestijd: 0 minuten
MYN

Ben je al gesmolten? Ik inmiddels wel, m’n thuiskantoor is niet uit te houden. Recent heb ik een camper gekocht waar ik in kan werken, maar ook dat is nu te warm. En die camper maakt een mooi bruggetje naar onderstaande foto’s.

Elk jaar organiseer ik feestje voor de mensen met wie ik samenwerk aan m’n bedrijf. Of die daar op enigerlei iets mee te maken hebben ;-)

Twee weken geleden waren we te gast bij Restaurant Houtplaats voor een walking diner. Het leven is te kort om die mooie jurk die in je kast hangt maar één keer aan te trekken, daarom heb ik m’n genodigden geshockeerd met de dresscode: Hollywood chic.

Ton Halfman en zijn vriendin waren er om foto’s te maken. Want die leuke outfits mogen natuurlijk op de foto. De gasten kregen een opdracht mee: de origineelste foto mag m’n camperbus een paar dagen meenemen.

Ik ga natuurlijk niet zelf kiezen, dus op LinkedIn heb ik een poll gemaakt. Daar mag ik van LinkedIn geen foto’s bij plaatsen, dus die zet ik even hier neer. Zeg het maar: welke foto is het origineelst?

P.S. Ik wilde originele namen bij de foto's bedenken, maar ik moet vooral alleen maar lachen... 

Optie 1

Het is duidelijk wie hier de broek aan heeft... 

Optie 2

Met deze twee is het alleen maar grappig, daarom deze foto in plaats van de 'goedgelukte'. Haha. 

Optie 3

"Ik wil niet op Google bekend staan als cross dresser", aldus zijn eigen woorden. Maar zeg nou zelf, leuk stelletje zo toch?! 

 

Optie 4

Deze hadden elkaar (bijna 😉) allemaal nog niet ontmoet, maar eindigden de avond op deze manier. Ik lach me rot als zij met z'n vieren een paar dagen weggaan 😂

Kom maar op! Wie wint? Ik geef de poll 3 dagen de tijd. 

Liefs, Kim


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN