Zakelijk netwerken

Leestijd: 0 minuten
MYN

Wil jij zakelijk netwerken en je netwerk uitbreiden? Ken je MYN nog niet? Dan stellen we ons hier graag nog even aan je voor. 

Over MYN 

MYN is een netwerkclub voor ondernemende mensen die begrijpen dat hun netwerk dé sleutel is tot meer succes. Of je nou een marketingbureau zoekt of een tennismaatje: in je netwerk vind je mensen die op je lijken.

Zakelijk netwerken helpt je zakelijk én privé

Het doel van netwerken is het opbouwen én onderhouden van relaties met andere personen om informatie uit te wisselen, middelen verkrijgen of ondersteuning. En dat kan je zowel zakelijk als privé helpen!

80+ netwerkactiviteiten per jaar

Jaarlijks organiseren we ruim 80 netwerkactiviteiten in 5 verschillende soorten: dagevenementen, avondevenementen, tijdens sportwedstrijden, trainingen en online meetings. Dat doen we verspreid over 13 regioclubs.

Je eigen regiomanager 

Elke regioclub heeft een regiomanager. Dit is jóuw contactpersoon voor vragen. Zoek je een nieuwe connectie? Wil je een netwerkevenement helpen organiseren? Regel het allemaal samen met je regiomanager!

Zakelijk netwerken draagt bij aan je succes

Zakelijk netwerken draagt hoe dan ook bij aan je succes. Kom je een keer kennismaken bij een van onze regioclubs? Onze 13 regioclubs: ArnhemAmersfoortAchterhoekApeldoornNijmegenTwenteZutphenLochemDeventerNunspeetZwolleKampenZeist

Kom een keer kennismaken!

Bekijk onze evenementen en meld je aan als gast. Je bent geheel vrijblijvend en kosteloos welkom om een keer te komen kennismaken. 

 

Foto: Jacques Kok


Kimberley Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN