MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Dit is hoe we werken

Lid worden van MYN

Lid worden van MYN gaat eenvoudig online. Je kiest een lidmaatschap uit die past bij jouw type onderneming, je vult het online formulier in en wij regelen de rest. Hier lees je er meer over.

Inschrijven voor events

Als je lid bent kun je je door middel van je naam en e-mailadres inschrijven voor de netwerkevents, gewoon via de website. Per event krijg je per mail een maand van tevoren een aankondiging.

Neem een introducé mee

We vinden het leuk als je ondernemende introducés meeneemt. Zij zorgen immers ook voor een verbreding van jouw netwerk. Een introducé mag eenmalig kosteloos en vrijblijvend deelnemen aan een netwerkevent. Je kunt hem of haar de link geven van het event waar je ze voor uitnodigt en zij kunnen hun gegevens in het formulier achterlaten. Daar kunnen ze aangeven dat ze met jou meekomen en zo weten wij dat het jouw introducé is.

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.