MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Kitty Cloo

Huis Zypendaal

De Arnhemmers noemen huis Zypendaal graag een 'kasteeltje'. Maar het is eigenlijk een buitenplaats. In de jaren 1762-1764 is het gebouwd voor de belangrijke Arnhemse regentenfamilie Brantsen. De familie bewoonde Zypendaal tot 1926. De interieurdecoratie is voor een belangrijk deel nog uit deze tijd. Het huis staat op de plek van oudere bebouwing uit de 17e eeuw. Daarvan zijn alleen delen van de tuinaanleg bewaard gebleven.

De hoofdverdieping is museaal ingericht. In de overige ruimtes is het centraal kantoor van Geldersch Landschap & Kasteelen gevestigd.

In het park rondom huis Zypendaal kun je heerlijk wandelen of genieten op een bankje. Het gebied bestaat uit imposante oude bomen en een parkbos. Maar ook vind je er met rododendrons versierde gazons, sprengen, beekjes en vijvers. De vijvers zijn het leefgebied van onder meer de ijsvogel en grote gele kwikstaart.

Huis Zypendaal

Kitty Cloo

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.