MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Kitty Leemreize

Qlaver4

Ik help leiders zichzelf en hun team zo te managen dat ze echt het beste in elkaar naar boven halen.

Want ik vind het doodzonde als ik weer een verhaal hoor van mensen die een andere baan zoeken omdat ze hun baas zat zijn of wanneer twee businesspartners hun samenwerking beëindigen omdat het ‘niet werkt’ onderling. Het is vaak echt niet nodig dat het op die manier eindigt, maar dan moet je wel concreet weten hoe je dat voorkomt.

 

Handig om over me te weten voordat je met me gaat werken:

Ik kan als geen ander zien en benoemen hoe anderen jouw gedrag kunnen (en zullen!) interpreteren. Gefundeerd, op basis van onderzoek en feiten. Waar jij een blinde vlek hebt, omdat je vanuit je eigen perspectief kijkt (net als ieder ander mens, inclusief ik), maak ik glashelder hoe het werkelijk zit. Daarbij houd ik altijd oog voor de persoon waarmee ik spreek. Ik laat me daarbij niet afleiden door status, functie, situatie of uiterlijk en heb geen oordeel over wat er gaande is.

 

Mijn visie op effectief leiderschap

Het is kinderlijk eenvoudig om de interactie in een team te veranderen als je bereid bent je eigen rol daarin kritisch te bekijken. Wat dat van je vraagt is dat je het serieus wilt, oprecht naar de ander wilt kijken èn bereid bent je ego uit te schakelen.

Dan is er geen complete transformatie nodig, van jou, van de teamcultuur, van de processen… Iemand op een andere manier benaderen, geeft direct resultaat. En om meteen maar even een misverstand uit de wereld te helpen: mensen hoeven niet hun zin te krijgen om zich gezien en gehoord te voelen.

Qlaver4

Kitty Leemreize

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.