MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Dennis Martens

SignSellers BV

Wij zijn SignSellers: signmakers, zeefdrukkers en ontwerpers die kunnen bouwen op jarenlange ervaring in de reclame- en signbranche.

Wij helpen je met het vergroten van je zichtbaarheid, je boodschap, je merk of naam door meer dynamiek in je offline uitingen te brengen. Zo wordt je marketing relevanter en effectiever!

 

SignSellers BV is voortgekomen uit het oude Rapitext. Het grootste deel van onze medewerkers is namelijk onderdeel van de geschiedenis van Rapitext. Daar hebben we jarenlang met veel plezier gewerkt aan vele grote (landelijk) en kleine (regionaal / lokaal) reclameprojecten. Deze vakkennis en liefde voor het vak is er nog steeds. En dat zetten we voort onder SignSellers.

SignSellers BV

Dennis Martens

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.